Om oss

Vi gör inga Hollywoodbehandlingar. Vi erbjuder ingen terapeutisk laser. Du kan inte fixa dina ögonbryn eller få permanent hårborttagning hos oss. Till skillnad från många andra laser-/skönhetskliniker så har vi valt att endast arbeta med tatueringsborttagning. Därför anses vi också vara Stockholms främsta specialistklinik på tatueringsborttagning.

Vår filosofi har alltid varit att vara bäst på det vi gör och vårt fokus ligger enbart på borttagning av tatueringar, samt att göra det så säkert och effektivt som möjligt. Vi erbjuder våra kunder högsta möjliga värde i form av den senaste tekniken samt de mest effektiva och säkraste behandlingarna för blekning av tatueringar.

Vi har flertalet gånger blivit omnämda som Stockholms främsta specialistklinik på tatueringsborttagning och fått medverka i både tidningar, tv och radio.(media). Men det vi är mest stolta över, är vårt goda rykte att leverera det vi lovar och att det har visat sig att vi har de nöjdaste kunderna i branschen!

 

Tekniken

 REVLITE SI

Vi har investerat i den absolut senaste lasertekniken från USA. Många kliniker använder sig utav billiga kinakopia som går att köpa på blocket för runt 35.000 kronor. Men vill man det absolut bästa som finns att tillgå, som vi har valt, så kostar det runt 20 gånger så mycket. Skillnaden är enorm mellan en billig kopia från Kina och en Amerikansktillverkad laser. Det är även mycket säkrare med vår maskin och risken förr ärrbildning och andra komplikationer är extremt mycket mindre.