Efter laserbehandling


Tiden efter din behandling är viktig för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Skötselråd och eftervårds-kit

Följ skötselråden som du fått av laserspecialisten. Var noga med att inte exponera området för sol de närmsta 4 veckorna.

Det viktigaste är att du direkt efter behandlingen kyler det område som behandlats. Genom att kyla timmarna efter din behandling minskar risken för blåsor och snabbar på läkningsprocessen. Av Rethink får du alltid en kylpåse som del av eftervårds-kitet.

Se till att inte pilla bort några skorpor så du skapar sår. Sår kan i sin tur bilda ärr, vilket du självklart inte vill ha istället för en tatuering.

Svullnad som uppstått brukar försvinna efter något dygn och rodnaden som kan bli kring området lägger sig inom några dagar.

Skulle du ha frågor om skötselråden eller om din eftervård är du varmt välkommen att kontakta våra laserspecialister i chatten.

Resultat av behandlingen

För alla typer av tatueringar så kommer kroppens immunförsvar börja reducera det sprängda bläcket. Inom ett par veckor så kommer tatueringen att ha bleknat och för varje behandling som görs så kommer lager för lager att försvinna.

Som vi nämnde i infon "under laserbehandling" så tar vi alltid bilder för att resultatet ska kunna jämföras över tid. Ibland kan det kännas som att inget har hänt men genom att kolla på bilderna så syns verkligen skillnaden.

Tatueringsborttagning bilder på processen efter

Prata med oss i Chatten?

© 2022 by tatueringsborttagning.nu