Före- & efterbilder

Över 10 000 utförda behandlingar. Se några bilder före och efter här.

Marina Henriksson - Bra, seriöst ställe bild 1 Marina Henriksson - Bra, seriöst ställe bild 2
Bra, seriöst ställe

Marina Henriksson

Har genomgått några behandlingar för två tatueringar som snart är ett minne blott! Bra, seriöst ställe. Känns tryggt. Att personalen sedan är mycket trevlig blir ett extra plus!

Niklas Bertoli - Bra läge, lätt att hitta till bild 1 Niklas Bertoli - Bra läge, lätt att hitta till bild 2
Bra läge, lätt att hitta till

Niklas Bertoli

Sökte efter ett ställe att ta bort en mindre tatuering och hittade Rethink Stockholm. Bra läge, lätt att hitta till, trevliga lokaler. Personalen är supertrevlig och informativ om behandling, skötselråd etc. Rekommenderar verkligen Rethink för din behandling!

Lisa Kristina - ...färre behandlingar än jag trott bild 1 Lisa Kristina - ...färre behandlingar än jag trott bild 2
...färre behandlingar än jag trott

Lisa Kristina

Har tagit bort en mindre tatuering hos Rethink Stockholm med väldigt bra resultat. Krävdes dessutom färre behandlingar än jag trott på förhand! Är nu igång med att ta bort en något större och upplever samma professionella och trevliga bemötande. Rekommenderar starkt!

Anders Wiman - Snart ett minne blott bild 1 Anders Wiman - Snart ett minne blott bild 2
Snart ett minne blott

Anders Wiman

En tatuering som dels var dåligt gjord och ett budskap jag inte längre står för är snart ett minne blott.

Olof Dahlberg - Perfekt konsultation bild 1 Olof Dahlberg - Perfekt konsultation bild 2
Perfekt konsultation

Olof Dahlberg

Fick mycket gott intryck av verksamheten vid den första konsultationen. Trevligt och professionellt bemötande och generös användning av eftervårdsprodukter som t.ex. mjukgörande medel och kylpåsar. Finns också möjlighet att få effektiv smärtlindring inför behandlingen om man är känslig eller orolig inför det. Har själv haft tydligt positiva resultat efter varje behandling. Rekommenderas!

Camilla Hörberg - ...men inte minst (!!) ett riktigt bra arbete! bild 1 Camilla Hörberg - ...men inte minst (!!) ett riktigt bra arbete! bild 2
...men inte minst (!!) ett riktigt bra arbete!

Camilla Hörberg

En tatuering som dels var dåligt gjord och ett budskap jag inte längre står för, är snart ett minne blott. Kan varmt rekommendera Rethink. Bra personal, bra läge och sist men inte minst (!!) ett riktigt bra arbete!

Simon F - Skulle aldrig gå någon annanstans bild 1 Simon F - Skulle aldrig gå någon annanstans bild 2
Skulle aldrig gå någon annanstans

Simon F

Fantastiskt resultat! Väldigt trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande från mycket kunnig personal, det är lika trevligt att komma hit varje gång. Skulle aldrig gå någon annanstans och rekommenderar alla att vända sig hit!

Rebecka Stranne - Jag har tidigare gått till två andra behandlare... bild 1 Rebecka Stranne - Jag har tidigare gått till två andra behandlare... bild 2
Jag har tidigare gått till två andra behandlare...

Rebecka Stranne

Jag har tidigare gått till två andra behandlare för att ta bort ett par tatueringar och önskar att jag hade gått direkt till Rethink. Dom är mycket kunnig inom sitt område och använder sig utav en väldigt effektiv maskin som har gett mig resultat som mina tidigare behandlingar inte kommer i närheten utav. Mina allra varmaste rekommendationer!

Tony Wittgren - Proffsigt, smidigt och prisvärt! bild 1 Tony Wittgren - Proffsigt, smidigt och prisvärt! bild 2
Proffsigt, smidigt och prisvärt!

Tony Wittgren

Proffsigt, smidigt och prisvärt! Rethink är mycket skickliga på det de gör, är trevliga och får en att känna sig trygg. Om ni funderar på att bli av med en gammal tatuering så tycker jag verkligen att ni ska besöka Rethink! Jag har gått 2ggr och är supernöjd med resultatet. Det gör inte ont, tar inte lång tid och är lättskött.

Klas Andersson - Definitivt rekommendera Rethink bild 1 Klas Andersson - Definitivt rekommendera Rethink bild 2
Definitivt rekommendera Rethink

Klas Andersson

Skulle definitivt rekommendera Rethink för den som funderar på att påbörja en laserbehandling för tatueringsborttagning. Lokalerna känns fräscha och hygieniska och man känner sig alltid välkommen och bra omhändertagen. Ett stort plus i kanten är att man får med sig eftervårdsprodukter efter behandling.

Jenny Fogelström - Har fått jättefint resultat bild 1 Jenny Fogelström - Har fått jättefint resultat bild 2
Har fått jättefint resultat

Jenny Fogelström

Kan verkligen rekommendera! Har fått jättefint resultat av mina behandlingar och blir alltid lika proffsigt bemött. Stort plus att konsultationen är gratis och att bedövningskräm ingår!

Sandra Lyrinder - Noggrann hygien bild 1 Sandra Lyrinder - Noggrann hygien bild 2
Noggrann hygien

Sandra Lyrinder

Flexibel tidsbokning, ren och fräsch "studio" och noggrann hygien (vilket jag som sjuksköterska kanske tänker lite extra mkt på). Under behandling läggs det också stor vikt på att skydda ögon osv. Dessutom får man eftervårdsprodukter för bästa läkning och resultat.

Ophély Chapuis - ...it's a game changer bild 1 Ophély Chapuis - ...it's a game changer bild 2
...it's a game changer

Ophély Chapuis

Rethink is super kind and professional! I had tattoo treatments before, but somewhere else. What's new for me here is the cold air he uses, it's a game changer and makes it less painful. He makes the experience of having a regretful tattoo vanish almost easy lol. I truly recommend Rethink!

Cecilia Noblia - Efter endast sex behandlingar... bild 1 Cecilia Noblia - Efter endast sex behandlingar... bild 2
Efter endast sex behandlingar...

Cecilia Noblia

Suverän service och utmärkt resultat! Efter endast sex behandlingar är min ryggtatuering helt borta! (övre ryggpartiet var täckt)! Kan inte tro att jag haft en ens! Tusen tack till Rethink! Kommer rekommendera dig garanterat!

© 2022 by tatueringsborttagning.nu