Det händer ganska ofta att det kommer in personer med tatueringar som bara är ett par dagar gamla som ångrar sig och vill börja bleka bort dem direkt. Det kan vara allt från fylletatueringar från kvällen innan till noga planerade tatueringar som helt inte blev så snygga som man hade trott.Tyvärr kan vi inte påbörja behandlingen förrän tatueringen är minst 8 veckor gammal och är det en stor tatuering med mycket bläck eller starka färger kan vi behöva vänta upp till 12 veckor innan vi startar behandlingen.

Den första tiden efter att man fått tatueringen så är huden fortfarande skadad och även fast det ser ut som att det är helt läkt efter 2-3 veckor behöver huden få tid på sig att läka innifrån också. Så om vi skulle börja behandla dig tidigare än 8 veckor är risken stor att vi lasrar på redan skadad hud. Det skulle innebära att riskerna för pigmentförändring och ärrbildning skulle öka, så av den anledningen har vi satt gränsen minimum 8 veckor.

 

Vi rekommenderar att du bokar in en konsultationstid redan när du har bestämt dig, oavsett hur ny din tatuering är, så går vi igenom processen och vi kan då ge en mer exakt tid som passar för att påbörja lasringen. Så kan du iaf känna att du kommit igång.

 

Har du frågor om behandlingen eller önskar boka en tid. Ring oss gärna på 08-559 22 132 eller skicka ett mail till  info@tatueringsborttagning.nu

Det går även att se samtliga lediga tider på Bokadirekt och själv lägga in en tid.