Östersund

Välkommen till Rethink Östersund. På vår nordligaste klinik möter du vår specialist Ulrika som laserbehandlar tatueringar.

Kontakta oss

08-12 205 205

info@tatueringsborttagning.nu

Säg hej till Ulrika

Laserspecialist & certifierad hudterapeut

Ulrika öppnade vår klinik i Östersund våren 2021 efter att ha jobbat som frisör i flera år. Hon genomför idag behandlingar för att ta bort tatueringar, tatuerade ögonbryn och inför cover up.

Tips från Ulrika

”Jag brukar säga till mina kunder att de ska lägga på bedövningskräm innan de kommer. Detta för att minska smärtan av själva laserbehandlingen. Vi kyler även området under behandling och ger dig en kylpåse att fortsätta kyla hemma.”

Före din behandling

Vi önskar det bästa resultatet för dig gällande din tatueringsborttagning. Låt oss guida dig igenom alla steg som krävs för borttagning. Under din konsultation kommer du att få all info du behöver och som ett komplement till konsultationen har vi samlat all information och förberedelser i en “före laser-guide”.

Efter din behandling

För att säkerställa att din hud och tatuering läker så har vi samlat våra skötselråd och tips i en “efter laser-guide”. I den så kan du ta del av värdefulla tips från våra laserspecialister. Dessa råd är framtagna efter 10 års erfarenhet av tatueringsborttagning och efter att ha genomfört tusentals behandlingar.

Hitta till Östersund-kliniken

Stortorget 6 (Inne på Skönhetscenter), Östersund

Rethink tatueringsborttagning - Östersund


Stortorget 6 (Inne på Skönhetscenter)

831 30, Östersund

08-12 205 205

Ta bort din tatuering, helt utan ärr eller skador på huden.

  • Konsultationmed specialist
  • Få pris & antal behandlingar
  • Starta din borttagning
Boka tid

© 2022 by tatueringsborttagning.nu