Stockholm City

Välkommen till Rethink Stockholm City. På vår mest centrala klinik utför utbildade specialister behandlingar för tatueringsborttagning.

Kontakta oss

08-12 205 205

info@tatueringsborttagning.nu

Säg hej till Jennifer

Laserspecialist & Certifierad Hudterapeut

Jennifer har varit i vårt team sedan 2021 och driver vår klinik i Stockholm City. Hon har en gedigen hudterapeut-utbildning från Gilda Skolan.

När det kommer till tatueringsborttagning och laser så blev hon intresserad efter att hon själv påbörjade borttagning av tatueringar hos Leo.

Tips från Jennifer

”Mitt viktigaste tips är att INTE slarva med kylning efter behandling. Kylning minimerar risken för jobbiga blåsor. Pro Tip: använd en handduk mellan din hud och kylpåsen. Då kan du kyla längre och slipper oro för köldskador.”

Före din behandling

Vi önskar det bästa resultatet för dig gällande din tatueringsborttagning. Låt oss guida dig igenom alla steg som krävs för borttagning. Under din konsultation kommer du att få all info du behöver och som ett komplement till konsultationen har vi samlat all information och förberedelser i en “före laser-guide”.

Efter din behandling

För att säkerställa att din hud och tatuering läker så har vi samlat våra skötselråd och tips i en “efter laser-guide”. I den så kan du ta del av värdefulla tips från våra laserspecialister. Dessa råd är framtagna efter 10 års erfarenhet av tatueringsborttagning och efter att ha genomfört tusentals behandlingar.

Hitta till Stockholm City-kliniken

Malmskillnadsgatan 37, Stockholm

T-bana Hötorget, Pendeltåg Stockholm

Rethink tatueringsborttagning - Stockholm City


Malmskillnadsgatan 37

111 56, Stockholm

08-12 205 205

Ta bort din tatuering, helt utan ärr eller skador på huden.

  • Konsultationmed specialist
  • Få pris & antal behandlingar
  • Starta din borttagning
Boka tid

© 2022 by tatueringsborttagning.nu