Pris

Konsultation

Under konsultationen skräddarsyr vi tillsammans din behandlingsplan efter dina förutsättningar. Vi tar hänsyn till bland annat tatueringens placering, färg, ålder samt flertalet andra faktorer - läs mer om faktorerna som påverkar borttagningen här. För väldigt stora och färgade tatuteringar utför vi även en provbehandlingen för att testa hur du reagerar på lasern och hur vi kan anpassa behandlingen därefter. För mindre tatueringar räcker det oftast med en digital konsultation via vår chatt. Om du hellre ses är du såklart mer än välkommen till en av våra kliniker. Om du önskar kan vi utföra den första behandlingen redan under konsultationen. Vi går även igenom dina frågor och förväntningar, diskuterar hur vi kan minska känslan av obehag under behandling och de skötselråd som finns vid tatueringsborttagning.

Vårt pris: 0 kr
BOKA TID
customer history

Laser 2x2

När det är dags för din första behandling börjar vi med att ta en bild på din tatuering så att du har något att jämföra med till ditt nästa besök. Vi tar sedan nya bilder efter varje tillfälle. Vid små tatueringar utförs behandlingen snabbt och effektivt. Ofta handlar det inte om mer än någon minut. Efter behandlingen kyler vi med ett serum och delar ut en eftervårdskräm för att ta ner värmen i huden och påskynda läkningsprocessen. Vi går även igenom skötselråd och bokar in nästa behandlingstillfälle.

Vårt pris: 995 kr
BOKA TID
customer history

Laser 5x5

När det är dags för din första behandling börjar vi med att ta en bild på din tatuering så att du har något att jämföra med till ditt nästa besök. Vi tar sedan nya bilder efter varje tillfälle. Vid mindre tatueringar utförs behandlingen snabbt och effektivt. Ofta handlar det inte om mer än någon minut. Efter behandlingen kyler vi med ett serum och delar ut en eftervårdskräm för att ta ner värmen i huden och påskynda läkningsprocessen. Vi går även igenom skötselråd och bokar in nästa behandlingstillfälle.

Vårt pris: 1495 kr
BOKA TID
customer history

Laser 10x10

När det är dags för din första behandling börjar vi med att ta en bild på din tatuering så att du kan jämföra med till ditt nästa besök. Vi tar sedan nya bilder efter varje tillfälle. Vid större tatueringar börjar vi i ett lugnt tempo och utvärderar direkt behandlingens effekt. Med hjälp av vår erfarenhet och din upplevda smärta ökar eller sänker vi sedan styrkan för bästa möjliga resultat. Efter behandlingen kyler vi med ett serum och delar ut en eftervårdskräm för att ta ner värmen i huden och påskynda läkningsprocessen. Vi går även igenom skötselråd och bokar in nästa behandlingstillfälle.

Vårt pris: 1995 kr
BOKA TID
customer history

Laser 10x15

När det är dags för din första behandling börjar vi med att ta en bild på din tatuering så att du kan jämföra med till ditt nästa besök. Vi tar sedan nya bilder efter varje tillfälle. Vid stora tatueringar börjar vi i ett lugnt tempo och utvärderar direkt behandlingens effekt. Med hjälp av vår erfarenhet och din upplevda smärta ökar eller sänker vi sedan styrkan för bästa möjliga resultat. Efter behandlingen kyler vi med ett serum och delar ut en eftervårdskräm för att ta ner värmen i huden och påskynda läkningsprocessen. Vi går även igenom skötselråd och bokar in nästa behandlingstillfälle.

Vårt pris: 2795 kr
BOKA TID
customer history

Tatuerade ögonbryn

Ögonbrynsborttagning utförs på vår klinik på Västmannagatan vid Odenplan. Behandlingen går snabbt och har visat sig effektiv på både svarta som röda tatuerade ögonbryn. Efter behandlingen kyler vi för att ta ner värmen i huden och påskynda läkningsprocessen. Vi går även igenom skötselråd och bokar in nästa behandlingstillfälle.

Vårt pris: 995 kr
BOKA TID
customer history