Här nedan kan du se ett par av alla våra recensioner. Om du vill läsa fler så finns alla att hitta på vår facebooksida, samt på googles egna recensionssida.

Länk till Google  Länk till Facebook

Suverän service och utmärkt resultat! Efter endast sex behandlingar är min ryggtatuering helt borta! (övre ryggpartiet var täckt)! Kan inte tro att jag haft en ens! Tusen tack Leo och Rethink! Kommer rekommendera dig garanterat!

Cecilia N.

Otroligt bra ställe. Jätte bra service och helt sjukt bra resultat. Jag hade aldrig trott att min ryggtavla skulle försvinna så snabbt. Rekommenderar alla som vill ta bort en tatuering att gå hit. Super nöjd!

Kim M.

Jag är bosatt utomlands men passar alltid på att göra en behandling när jag är i Stockholm. Flexibel tidsbokning, väldigt professionell och omhändertagande personal. Fantastiskt nöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Linn F.

Smidigt att boka tid, snabba resultat(gjort 3 behandlingar och stor del av tatueringen är redan borta) & supertrevligt bemötande. 🙂 Bor ej i Stockholm längre men är så nöjd så jag väljer ändå att fortsätta gå hit.

Julia F.

Kan verkligen rekommendera! Har fått jättefint resultat av mina behandlingar och blir alltid lika proffsigt bemött. Stort plus att konsultationen är gratis!

Jenny F.

Fick mycket gott intryck av verksamheten vid den första konsultationen. Trevligt och professionellt bemötande och generös användning av eftervårdsprodukter som t.ex. mjukgörande medel och kylpåsar. Finns också möjlighet att få effektiv smärtlindring inför behandlingen om man är känslig eller orolig inför det. Har själv haft tydligt positiva resultat efter varje behandling. Rekommenderas!

Olof D.

Funderar ni på att ta bort en tatuering, gå till Leo på Rethink!
Oerhört proffsig och dessutom väldigt trevlig och avslappnad. Rent och fräscht och enkelt att boka via nätet.
Rekommenderar varmt!

Jessica L.

No doubt that Leo is an expert in his field.
His advanced technique and skills in removing a tattoo are revolutionary.
Things can not be undone in life, but when it comes to removing a tattoo hie is The Solution.
Very happy with what he has achieved so far, recommend you all to pay him a visit if you are thinking about removing a tattoo. He will take good care of you and results don´t lie.
Keep up the great job.

Alexandra D.

Bästa kliniken att besöka om man vill bli av med en tatuering, trevligt bemötande, fräscha lokaler och lätt att boka tid, Leo säljer dessutom en supereffektiv bedövningskräm typ Emla som är från USA och drar man på den två timmar innan så är besöket smärtfritt. Jag har efter fem behandlingar troligen bara ett besök kvar, rekommenderar varmt detta ställe!

Camilla S.

Kan varmt rekommendera att gå till Leo på rethink! Har varit på akademikliniken innan och det går inte ens att jämföra, varken utförande, prismässigt eller bemötande! ❤

My L.

Jag bytte till Rethink efter flera behandlingar på 2 olika behandlingsställen. Här är bemötande, tillgänglighet och framförallt resultatet mycket bättre !

/ Nöjd kund som stannar tills tatueringen är borta

Viktor J.

Leo på rethink är världens trevligaste och väldigt professionell. Gått hos honom nu i över ett år med flera tatueringar som jag vill ha bort. Han är superduktig på vad han gör och snart så är tatueringarna borta Smiley smile Rekommenderar till alla som vill gå och få en laserbehandling att gå hit!

Andrea F.

REKOMMENDERAR starkt!! Är väldigt nöjd med resultatet hittills, märkte skillnad redan efter första behandlingen och nu, efter sex behandlingar, har tatueringarna verkligen börjat försvinna. Lätt och flexibelt att boka tid, behandlingen går snabbt och smidigt och Leo är verkligen världens bästa! Hur trevlig och framför allt proffsig som helst.

Sanne J.

Proffsigt, smidigt och prisvärt! Leo är mycket skicklig på det han gör, är trevlig och får en att känna sig trygg. Om ni funderar på att bli av med en gammal tatuering så tycker jag verkligen att ni ska besöka Rethink! Jag har gått 2ggr och är supernöjd med resultatet. Det gör inte ont, tar inte lång tid och är lättskött.

Tony W.

Leo was super kind and profesionnal! I already had tattoo treatments before, but somewhere else. What’s new for me here is the cold air he uses, it’s a game changer and makes it less painful. He makes the experience of having a regretful tattoo vanish almost easy lol. I truly recommand him! 🙂

Ophély C.

Skulle definitivt rekommendera Rethink Stockholm för den som funderar på att påbörja en laserbehandling för tatueringsborttagning. Lokalerna känns fräscha och hygieniska och man känner sig alltid välkommen och bra omhändertagen.
Ett stort plus i kanten är att man får med sig eftervårdsprodukter efter behandling.

Michelle S.

Flexibel tidsbokning, ren och fräsch “studio” och noggrann hygien (vilket jag som sjuksköterska kanske tänker lite extra mkt på). Under behandling läggs det också stor vikt på att skydda ögon osv. Dessutom får man eftervårdsprodukter för bästa läkning och resultat.

Som grädde på moset är Leo på Rethink Sthlm hur trevlig som helst!

Sandra R.

Sökte efter ett ställe att ta bort en mindre tatuering och hittade Rethink Stockholm.
Bra läge, lätt att hitta till, trevliga lokaler. Leo är supertrevlig och informativ om behandling, skötselråd etc
Rekommenderar verkligen Rethink Stockholm för din behandling!

Niklas B.

Allt bläck är borta!!! Jag hade nästan gett upp hoppet om att bli av med tatueringen efter många vändor på olika salonger. Leo är proffsig, avslappnad och supertrevlig!

Emma L.

Jag rekommenderar alla som vill ta bort en tatuering att gå hit! Jag hade en ful tatuering på handleden som nu efter endast två behandlingar är borta. SÅ NÖJD! Hade jag haft koll på det här stället innan hade jag tagit bort den för längesen.

Kristine P.

En tatuering som dels var dåligt gjord och ett budskap jag inte längre står för, är snart ett minne blott.
Kan varmt rekommendera Rethink. Bra personal, bra läge och sist men inte minst (!!) ett riktigt bra arbete!

Camilla H.

Jag har nu varit på 6 lasertillfällen, varav den första var på en annan studio som visade sig vara oseriös, och jag bytte då till Rethink och har därefter fortsatt gå där. Alltid ett trevligt bemötande, inga konstigheter och visst försvinner tatueringen mer och mer för varje gång 🙂

Maria B.

Proffesionellt bemötande, flexibla tider, fräsch mottagning och grymt bra resultat. Den som funderar på att sudda ut sin ungdoms synder gör klokt i att kontakta Leo. En solklar rekommendation från min sida!

Malin M.

Professionellt bemötande och snabba behandlingar samt riktigt bra resultat, rekommenderar även bedövningssalvan super numb den är verkligen suuper (;

Anna L.

Kan verkligen rekommendera Rethink! Leo är påläst och kan sin sak, dessutom till bra priser. Känns alltid bra efter varje behandling! 🙂

Fredrik S.

Kan verkligen rekommendera Rethink till alla som vill ta bort en tatuering, lätt att boka/få tid, fin och fräsh lokal på centralt ställe, man blir väl omhändertagen. Jag har gått 3 gånger och nu är mina två tatueringar som jag tröttnat på borta. Tack så mycket, vi ses! Smiley smile

Sabina H.

I have now had 3 treatments and the result is surprisingly good. Easy to book an appointment online, easy to find the place, good service and welcoming attitude.

Kristine V.