war on cancer

Rethink & War On Cancer

Från och med februari månad 2021 samarbetar Rethink med War On Cancer för att fortsätta arbetet för ett bättre liv med och efter att man drabbats av cancer. Rethink vill bidra genom att erbjuda kostnadsfri borttagning av det bläck som blir kvar efter att man genomlevt en eller flera strålbehandlingar.

Bläck efter strålningsbehandlingar tas bort kostnadsfritt

Vid strålbehandlingar använder man ofta estetisk bläck för att försäkra sig om att behandlingen har önskad effekt på det tänkta området. Bläcket, som är vanligt tatueringsbläck, blir kvar efter själva behandlingen och är ibland en påminnelse om en svår tid. Därför vill Rethink, tillsammans med War On Cancer, uppmuntra fler till att ta bort dessa prickar. Under kampanjen, som varar så länge människor vill ha hjälp att ta bort bläck, möjliggör Rethink därför kostnadsfri borttagning i alla sina kliniker.

Vi är så stolta över vårt samarbete med War On Cancer och vill såklart göra vad vid kan för att minska den påminnande effekten som bläcket efter strålningsbehandling kan ha. Flera av Rethinks medarbetare har själva anhöriga som kämpat eller kämpar med cancer och det känns därför extra viktigt att kunna bidra i den mån det går.

War On Cancer

War On Cancer är ett digitalt stöd för alla under och efter cancerbehandling. Ett sätt att komma i kontakt med andra som förstår hur det är att uppleva cancer. Bakgrunden till organisationen bottnar i medgrundarens Fabian Bolins egna upplevelse av sjukdomen och hur allting förändrades i ett slag, omgivningen behandlade honom annorlunda och vänner slutade höra av sig. Han upplevde även en brist på kommunikation och stöd från vården.

Nu, 5 år efter min egna cancerdiagnos kan jag lyckligt säga att jag är friskförklarad och att jag är klar med den fysiska biten. Men det betyder inte att allt är bortglömt och livet är tillbaka som ‘vanligt’ igen - jag har fortfarande ett behov av att prata och komma i kontakt med andra som kan relatera till det jag gått igenom. Att gå igenom cancer förändrar en i grunden - det skulle nog alla som upplevt cancer skriva under på. Många cancerpatienter har lika mycket, om inte mer, arbete med att bearbeta den mentala och emotionella biten, även efter cancerbehandlingen. Den här insikten och anledning till varför vi skapade War On Cancer-appen.

För mer info om hur War On Cancer kan hjälpa dig - besök dem via: www.waroncancer.com

Rethink

Rethink är Sveriges ledande specialister på tatueringborttagning. Med över tio års erfarenhet och modern laser är vi med våra utförda 10,000 behandlingar den mest rekommenderade klinikerna i Sverige.

Kontakt

  • Leo Fredén
  • Klinikchef och Specialist
  • Tatueringsborttagning.nu
  • +46 812 205 205
Använd kampanjkoden: WarOnCancer vid bokningen så ger vid dig 100% rabatt på din behandling

© 2022 by tatueringsborttagning.nu