Behandlingar

Cover-up

Cover-up

En cover-up blir alltid bättre om man gjort behandlingar med laser på den tidigare tatueringen

Boka tid
cover up

Vill du ha kvar en tatuering men ändra motivet - då är cover up ett bra alternativ


En cover-up är ett nytt motiv som tatueras över en befintlig tatuering, så att den gamla tatueringen inte längre syns eller blir en del av det nya motivet. Enkelt förklarat så skaffar du dig en tatuering ovanpå en annan tatuering.

cover up bild

Hur det går till

Välj en cover up design

Du sitter nog på en hel del olika idéer gällande vad för tatuering du önskar att du hade. Bestäm dig för en design som kan passa för att täcka din gamla tatuering.

Hitta tatuerare för cover up

Hör av dig till tatuerare som du tror skulle kunna göra det nya motivet. Vi samarbetar med Sveriges bästa tatueringsstudios och ger gärna tips.

Laserbehandling inför cover up

För bästa resultat rekommenderas vanligen 3-5 behandlingar. Detta ger tatueraren de bästa förutsättningarna. Boka en konsultation eller chatta med oss för att få veta hur många behandlingar din tatuering kräver.

Borttagning vs. cover-up

Om tatueringen inte längre känns som “dig“ och du har bestämt dig för att ta bort den kommer du ställas inför ett val - ta bort tatueringen helt eller göra en cover up?

Rethinks specialister hjälper dig gärna i beslutet genom att utvärdera din tatuering och ge dig info om det vore möjligt att tatuera över eller inte. En tatuering som sak täckas med en cover-up behöver sällan fler än några få behandlingar. Boka konsultation digitalt eller i en av våra kliniker så kommer du ett steg närmare ditt beslut.

Tatuering redo för cover-up

Vanliga frågor om Cover-ups

Redo att boka?