Behandlingar

Ögonbryn

Ögonbryn

Tatuerade ögonbryn tas bort helt med laser efter cirka 3-5 behandlingar.

Boka tid
Linda

Innan du påbörjar din borttagning

Innan du bestämmer dig för att ta bort en ögonbrynstatuering är det viktigt att alltid genomgå en konsultation hos specialist

Behandla ögonbryn

Precis som tatueringar på kroppen kan ögonbryn tas bort eller tonas ned. Tekniken finns för att ta bort både svarta och röda ögonbrynstatueringar men tyvärr är det få kliniker som behandlar med effektiva och skonsamma processer.

Vår rekommendation är att endast behandla hos och genom specialister. Detta för att försäkra sig om att varken ögon, hud eller tatueringen behandlas på ett osäkert sätt. Har du sedan tidigare påbörjat en behandling på andra kliniker är du mer än välkommen på en konsultation.


Att behandla ögonbryn hos Rethink innebär:

  • du inte behöver raka bort brynen
  • du har kvar hår som förblir opåverkat
  • det går att göra ny tatuering efteråt
  • du behandlas med tvillingpuls för ett skonsamt och effektivt resultat
  • vi går igenom förväntingar under konsultation

Två typer av ögonbrynstatueringar

Microblading 3D ögonbryn

Även kallat stråteknik eller feather touch är en semi-permanent metod där tunna linjer tatueras ytligt för att fylla i ögonbryn där hår saknas eller där fyllighet önskas. Microblading sägs hålla i ca 3 år men om utföraren gör misstaget att fylla i för djupt eller med fel färg så kan borttagning med laser vara enda alternativet att få bort det.

Permanenta ögonbryn

Vissa tatuerare väljer att använda traditionella tatueringsmaskiner även för ögonbryn. Bryntatueringar som appliceras med denna metod är mer permanenta. Likt vanliga tatueringar så varierar även resultatet beroende på utförare. Om resultatet inte motsvarar dina förväntningar kan borttagning tona ned eller ta bort resultatet permanent.

Våra kunder

Vi har hjälp fler än 800 kvinnor och män att ta bort eller förbättra sina kosmetiska ögonbryn.

Ögonbryn #1
Ögonbryn #2
Ögonbryn #3
hero-pattern
Boka tid