Behandlingar

Tatueringsborttagning

Tatuerings-borttagning

Boka tid

Det här kan du förvänta dig

Hos Rethink behandlas du alltid av ett team bestående av kvalificerade och erfarna hud- och laserterapeuter. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet och är alla certifierade inom laseranvändning.

Hur fungerar det?

Rethinks laserspecialister finns här under hela borttagningsprocessen, från start till slut.

1

Konsultation

Ditt första besök hos oss kommer vara en konsultation och genomförs med en laserspecialist. Du kan välja att ses på en av våra kliniker eller digitalt via telefon- eller videosamtal.

2

Plan

Det ska vara enkelt att ta bort tatueringar. Vi sätter ett pris efter storleken på din tatuering. Paketpris erbjuds för dig som vill ta bort flera tatueringar. Utöver kort och swish kan du även betala med Klarna.

3

Borttagningsprocessen

En cover up eller borttagning av ögonbryn kräver 3-5 behandlingar medan full borttagning behöver 6-8 stycken. Våra specialister anpassar behandlingen och lär dig gärna allt om tatueringsborttagning.

4

Skötselråd

Att ta hand om din hud innan och efter behandling är lika viktigt som att behandlingen utförs rätt. Vi ger dig råd om hur du tar hand om din hud för det bästa resultatet.

Är du redo att boka?

Väldigt bra service och mottagande. Dom är professionella och är noga med att behandlingen ska gå rätt till och att kunden är bekväm. Har vart hos Leo och Tobias och båda har många års erfarenhet och gjort behandlingen tryggt men effektivt. Det har blivit bra resultat alla gånger. Kan inget annat än rekommendera Rethink!

Jag har BARA positiva saker att säga om Leo och Rethink. Lokalen är superfräsch, Leo är hur trevlig och proffsig som helst och min tatuering som satt djupt, är nu behandlad och har inte lämnat några ärr. Jag var skeptiskt till om det verkligen går att få bort tatueringar men Leo har motbevisat mig och ingen är gladare än jag!

Bästa stället för tatueringsborttagning med laser! Har gått både hos Gustav och Leo, båda två ger grym service och bra resultat på tatueringarna. Är supernöjd och hade gett fler stjärnor om det var möjligt! :)

Jag har varit på två behandlingar och är hittills väldigt nöjd med både resultatet och bemötandet. De är väldigt trevliga och professionella och behandlingarna är snabba och smärtfria!

hero-pattern
Boka tid