Vanliga frågor

Hur täcker man en tatuering?

Vanliga frågor

Hur täcker man en tatuering?

Att täcka över en tatuering kan göras av flera olika anledningar. Tatueringar går främst att täckas genom att sminka över med tjockare foundation (dock bara temporärt), ta bort den helt med laser eller genom att laserbehandla den tillräckligt mycket för att en ny tatuering kan tatueras över. En så kallad cover up tatuering.

Kanske känns tatueringen inte längre som dig eller att du är missnöjd på motivet du valde för 10 år sedan Anledningarna kan som sagt vara många till att vilja bli av med en tatuering helt eller göra en cover up.

Att täcka en tatuering med hjälp av en cover up blir allt vanligare och med hjälp av tatueringsborttagning så syns det knappt att det varit en tatuering i området innan. Det är dock inte möjligt att göra cover up på alla tatueringar. Genom att rådfråga en tatuerare eller en laserspecialist kan du ta reda på om det är möjligt. 

Vill du veta hur processen för att bleka med tatueringsborttagning innan cover up ser ut? Läs vidare om det i vårt inlägg om hur en cover up går till.

Om du redan bestämt dig för en cover up, eller vill ställa frågor, kan du boka en konsultationstid hos en av våra laserspecialister eller chatta med oss direkt här på sidan (tryck på den rosa knappen nere i hörnet för att starta en konversation).

Har du fått svar på dina frågor?