Vanliga frågor

Rethinks laser för tatueringsborttagning

Vanliga frågor

Rethinks laser för tatueringsborttagning

Q-terra Q10

Rethink använder en Q-switchad Nd:YAG-laser från Synos Medical för att ta bort tatueringar. Valet av denna lasermaskin är självklar då den genomgått noggranna undersökningar och tester innan den kom ut på marknaden.

Till skillnad från många andra lasermaskiner för tatueringsborttagning klarar Q-terra Q10 att lasra bort hela färgspektrat i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning.

Eftersom Rethink är specialiserade på just tatueringsborttagning är valen sällan svåra när vi ska bestämma oss för vilka lasrar vi investerar i. Vi utgår från de bästa modellerna med den senaste tekniken. Allt för att garantera ett sånt bra resultat som möjligt för våra kunder. Genom Synos är vi även utbildade och certifierade för att använda deras utrustning.

Nya maskiner från sommaren 2020

Vi erbjuder alltid utrustning i framkanten av de senaste rönen inom forskning kring laser och skönhetsbehandlingar - våra senaste maskiner är från sommaren 2020. Därför är du garanterad den allra bästa tekniken när du behandlar dina tatueringar hos oss.

Teknisk specifikation: Q-terra Q10 Nd:YAG

Pulsbredd:
5-6ns

Styrka:
Upp till 3500 W

Behandlingsstorlek:
2-15 mm

Laserprofil:
Flat Top Beam

Laserteknologi:
Världens enda tvillingpulssystem för Q-switched laser

Våglängder:
1064nm (Nd:YAG), 532nm (KTP), 585nm (DYE) samt 650nm (DYE)

Slutenergi:
57,32 J/cm^2

Energi (Q-switched):
1800 mJ

Har du fått svar på dina frågor?