Vanliga frågor

Så går en digital konsultation till

Vanliga frågor

Så går en digital konsultation till

När du har bokat en digital konsultation hos oss kommer vi att skicka ett mail till dig med en länk till vår videosamtalsplattform. Vi kommer även att skicka en påminnelse via sms med samma länk 15 minuter före din konsultation. För att logga in på plattformen behöver du inte skapa ett konto utan det räcker med att du skriver ditt namn.

Under videokonsultationen kommer du att få prata med en av våra laserspecialister som kommer att svara på alla dina frågor och funderingar. Du kommer att få en uppskattning på kostnaden för behandlingen och hur många sessioner som kan behövas.

Det kommer att vara samma specialist som du pratar med under konsultationen som kommer att behandla dig på plats. Specialisten kommer att berätta om hur behandlingen går till och informera om eftervården. Du kommer att få svara på några frågor om din tatuering, till exempel hur länge du har haft den och om det är en cover-up eller om det finns vitt bläck.

Om du har en tatuering som är större än 10x10 cm så kommer vi behöva göra en provbehandling innan vi påbörjar själva behandlingen. Detta kan vi boka in under din videokonsultation. Om du känner dig redo kan vi också boka in en tid för själva behandlingen.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en så smidig och effektiv konsultation som möjligt, och vår digitala konsultationstjänst är ett bekvämt alternativ för dig som inte har möjlighet att besöka oss personligen. Vi är övertygade om att du kommer att känna dig väl omhändertagen och nöjd med vår tjänst.

 

Har du fått svar på dina frågor?