Vanliga frågor

Andra klinikers laser

Vanliga frågor

Andra klinikers laser

Det finns en uppsjö av tekniker, utförare och metoder för att ta bort tatueringar. I huvudsak ska man leta efter aktörer som alltid gör en konsultation, väntar 12 veckor mellan behandlingarna och använder modern laserteknik.

De första två delarna håller är vårt signum på Rethink. Något vi dessvärre inte kan säga för alla andra aktörer på marknaden.

Vad gäller lasertekniken är det viktigt att förstå att aktörer med Q-switchad Nd:yag lasrar inte nödvändigtvis innebär att deras behandlingar kommer att fungera, Q-switched betyder i enkla termer att lasern är i nanosekunder ” miljarddelar av en sekund”.

Tyvärr nämner andra aktörer sällan om deras pulsbredd är 5 nanosekunder ”ns” eller 60 nanosekunder ”ns” och regeln är ofta - ju kortare pulsbredd desto säkrare är maskinen. Många aktörer har därför kort pulsbredd men för att detta ska kunna behandla optimalt krävs en extremt stark motor. Något många aktörer idag saknar.

Det finns därför aktörer som väljer att dölja information om sina maskiner eller till och med har falska specifikationer på sina hemsidor.

Har du frågor om andra aktörers teknik, vilken typ av behandling du tidigare gjort eller frågor om laserteknik i allmänhet är du mer än välkommen att kontakta oss via vår chatt direkt här på hemsidan.

Har du fått svar på dina frågor?