Priser

Våra behandlingspriser baseras på tid och storlek. Du kan ofta behandla fler än en tatuering per behandling. Rethink försöker alltid förenkla prislistan - hör av dig direkt för frågor och prisförslag.

Priser bild av tatuering
Gratis

Gratis konsultation och prisförslag

Prisgaranti

Paketpris vid flera behandlingar

Laser

Lågt pris, modernast laser

Prislista tatueringsborttagning

Konsultation görs innan behandling

Konsultation på klinik

0 kr

Digital konsultation

0 kr

Tatuering 2x2 cm

995 kr / behandling

Tatuering 5x5 cm

1 495 kr / behandling

Tatuering 10x10

1 995 kr / behandling

Tatuering 10x15 cm

2795 kr / behandling

Ögonbryn

1 245 kr / behandling

Flera tatueringar?

Vi skapar en prisplan

Betalningsalternativ

Apple pay
Google pay
klarna
Visa
Master card

Första steget - träffa en specialist

För dig som inte genomfört en behandling tidigare så startar vi alltid med en konsulation. Under konsultationen får du träffa en av våra laserspecialister som ger dig information om:


  • Hur behandlingen går till
  • Antal behandlingar som krävs för tatueringen
  • Prisförslag med prisgaranti om du väljer att genomföra behandlingen
Ullrika

Vad säger våra kunder

Jag har varit på två behandlingar och är hittills väldigt nöjd med både resultatet och bemötandet. De är väldigt trevliga och professionella och behandlingarna är snabba och smärtfria!

Väldigt bra service och mottagande. Dom är professionella och är noga med att behandlingen ska gå rätt till och att kunden är bekväm. Har vart hos Leo och Tobias och båda har många års erfarenhet och gjort behandlingen tryggt men effektivt. Det har blivit bra resultat alla gånger. Kan inget annat än rekommendera Rethink!

Bästa stället för tatueringsborttagning med laser! Har gått både hos Gustav och Leo, båda två ger grym service och bra resultat på tatueringarna. Är supernöjd och hade gett fler stjärnor om det var möjligt! :)

Jag har BARA positiva saker att säga om Leo och Rethink. Lokalen är superfräsch, Leo är hur trevlig och proffsig som helst och min tatuering som satt djupt, är nu behandlad och har inte lämnat några ärr. Jag var skeptiskt till om det verkligen går att få bort tatueringar men Leo har motbevisat mig och ingen är gladare än jag!

Vanliga frågor

hero-pattern
Boka tid