Före- & efterbilder

Före- & efterbilder
Läs vad våra kunder tycker om Rethink
Marina  before
Före
Marina  after
Efter

Bra, seriöst ställe

Ulrica Wickholm

Mycket professionell och supertrevlig personal. Enkelt att boka tider, lätt att hitta till lokalen som dessutom är ljus o fräsch. Jag är jättenöjd med mina behandlingar och kan varmt rekommendera Rethink till er som letar efter ett bra och proffsigt ställe!!!!!
Före
Efter

Rekommenderar verkligen

Julia Nygård

Jag var väldigt nervös innan, men Jennifer lugnade ner mig väldigt mycket och behandlingen gick så snabbt. Jättenöjd med hur det gick. Rekommenderar verkligen!
Niklas before
Före
Niklas after
Efter

Bra läge, lätt att hitta till

Niklas Bertoli

Sökte efter ett ställe att ta bort en mindre tatuering och hittade Rethink Stockholm. Bra läge, lätt att hitta till, trevliga lokaler. Personalen är supertrevlig och informativ om behandling, skötselråd etc. Rekommenderar verkligen Rethink för din behandling!
Lisa before
Före
Lisa after
Efter

Färre behandlingar än jag trott

Lisa Kristina

Har tagit bort en mindre tatuering hos Rethink Stockholm med väldigt bra resultat. Krävdes dessutom färre behandlingar än jag trott på förhand! Är nu igång med att ta bort en något större och upplever samma professionella och trevliga bemötande. Rekommenderar starkt!
Olof före
Före
Olof efter
Efter

Perfekt konsultation

Olof Dahlberg

Fick mycket gott intryck av verksamheten vid den första konsultationen. Trevligt och professionellt bemötande och generös användning av eftervårdsprodukter som t.ex. mjukgörande medel och kylpåsar. Finns också möjlighet att få effektiv smärtlindring inför behandlingen om man är känslig eller orolig inför det. Har själv haft tydligt positiva resultat efter varje behandling. Rekommenderas!
ryggtatuering före
Före
ryggtatuering efter
Efter

Bra resultat alla gånger

Carl Johansson

Väldigt bra service och mottagande. Dom är professionella och är noga med att behandlingen ska gå rätt till och att kunden är bekväm. Har vart hos Leo och Tobias och båda har många års erfarenhet och gjort behandlingen tryggt men effektivt. Det har blivit bra resultat alla gånger. Kan inget annat än rekommendera Rethink!
tribal vad före
Före
tribal vad efter
Efter

Har varit på akademikliniken innan

My Lindström

Kan varmt rekommendera att gå till Rethink! Har varit på akademikliniken innan och det går inte ens att jämföra, varken utförande, prismässigt eller bemötande!
fottatuering före
Före
fottatuering efter
Efter

Alltid lika nöjd

Andrea Ekbom

Supertrevligt och proffsigt bemötande! Behandlingen går alltid fort och är nästan smärtfri (vilket kommer från någon med en mycket låg smärttröskel!) Är alltid lika nöjd efter ett besök - rekommenderar verkligen!
kinesiska tecken tatuering före
Före
kinesiska tecken tatuering efter
Efter

Smidigt att boka tid, snabba resultat

Julia Forsberg

Smidigt att boka tid, snabba resultat(gjort 3 behandlingar och stor del av tatueringen är redan borta) & supertrevligt bemötande. 🙂 Bor ej i Stockholm längre men är så nöjd så jag väljer ändå att fortsätta gå hit.
tatuering arm före
Före
tatuering arm efter
Efter

Bästa laserstället jag varit på

Nathalie Lif

Utan tvekan det bästa laserstället jag varit på, och då har jag provat några stycken både i Sverige och utomlands. Otrolig service och professionalism! Jag fick så bra råd, både ang. numbing cream och efterbehandling, själva behandlingen kändes inte ens och i efterhand var jag knappt öm. Kan inte rekommendera nog!
tatuering vrist före
Före
tatuering vrist efter
Efter

Smidigt

Saniye Öz

Allt har gått så smidigt från början med konsultation och behandling. Trevlig bemötande, professionellt och snabb med tider. Tack för allt!
tatuering handled före
Före
tatuering handled efter
Efter

Snabb och smidigt

Louise Hanell

Super bra service, jättetrevligt personal. Fick all information jag behövde vid första besöket. Det går snabb och smidigt. Var på konsultation på ett annat ställe först, valde att inte gå där, kände en helt annan trygghet på min konsultation hos rethink. Kan starkt rekommendera.
tatuering svank före
Före
tatuering svank efter
Efter

Full poäng

Leylie

Jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta ge denna salong full poäng. Väldigt trevligt bemötande, utmärkt service och behandling. Processen går snabbt och odramatiskt. Jag rekommenderar varmt Rethink på Malmskillnadsgatan!
tatuering underarm före
Före
tatuering underarm efter
Efter

Borta efter fem behandlingar

Alejandro Lopez

Utmärkt och proffsig service, trevlig personell, rent och fint ställe. Min tatuering är nu borta efter fem behandlingar. Rekommenderar starkt.
tatuering nacken före
Före
tatuering nacken efter
Efter

Så nöjd med resultatet!

Sandra Tunander

Kan verkligen rekommendera Rethink. Personalen på kliniken vid Odenplan är proffsig och man får ett väldigt trevligt bemötande. Dem är enormt duktiga. Har även utfört en behandling i City. Är lika proffsigt där. Är så nöjd med resultatet!!! Så har du planer på att ta bort din tatuering ska du alla gånger boka tid hos Rethink.
tatuering fingrar före
Före
tatuering fingrar efter
Efter

Fantastiskt bemötande, service, kompetens

Robert Biro

Fantastiskt bemötande, service, kompetens. Jättetrevlig personal. Gått hos andra firmor som inte gett hälften och dessutom tar högre betalt. Vill du bli av med din tatuering, gå till rethink!!
tatuering axel bak före
Före
tatuering axel bak efter
Efter

Effektivt resultat efter första gången

Moa Jonasson

Otroligt smidig behandling och effektivt resultat efter första gången. Jag kan starkt rekommendera Rethink!
tatuering life is good före
Före
tatuering life is good efter
Efter

Snabbt och enkelt!

Fanny Siltberg

Snabbt och enkelt! Fint bemötande och fick svar på alla mina frågor innan. Var väldigt nervös men gjorde mycket mindre ont än jag trodde. Rekommenderar!
äldre tatuering före
Före
äldre tatuering efter
Efter

Skillnad redan efter ett tillfälle

Linn Andersson

Är så glad att jag hittat den här fantastiska kliniken! Det är otroligt bra och proffsigt bemötande som upplyser en om vad som behöver tänkas på kring tatueringsborttagning. Har sett skillnad redan efter ett tillfälle och aldrig haft några komplikationer. Tusen tusen tack! Rekommenderar starkt!
tatuering ihopskrynklad före
Före
tatuering ihopskrynklad efter
Efter

Superbra service

Erik Thorild

Superbra service varje gång jag kommer hit, informativt och effektivt! Rekommenderar Jennifer starkt, väldigt proffsig behandling!
tatuering Zebastian före
Före
tatuering Zebastian efter
Efter

Problemfritt och enkelt

Zebastian Kennedy Engblom

Rethink överträffade mina förväntningar. Var lite rädd och nervös till en början men blev omedelbart lugn och trygg av att personalen är professionella och trygga i sig. Borttagningen var problemfritt och enkelt. Jag rekommenderar Rethink till vartenda en som tänker om.
tatuering hals före
Före
tatuering hals efter
Efter

Inte ett spår av mina två tatueringar

Emma Federley

Toppenfint resultat och fint bemötande! Inte ett spår av mina två tatueringar som tagits bort vid få antal besök med snabb och varsam hantering. Att få denna hjälp och detta bemötande rekommenderas starkt.
tatuering före Jonny
Före
tatuering efter Jonny
Efter

Snabbt smidigt och prisvärt

Jonny Stenberg

Rekommenderar starkt rethink Stockholm, Snabbt smidigt och prisvärt! Här kan man känna att man är i goda händer tack för hjälpen
tatuering före Sarah
Före
tatuering efter Sarah
Efter

professionellt och omhändertagande!

Sarah Lee Eleonore

Varje besök är så trevligt och bemötandet samt utförandet av behandling är alltid professionellt och omhändertagande!
tatuering taggtråd före
Före
tatuering taggtråd efter
Efter

Superproffsigt bemötande!

Aline P.

Superproffsigt bemötande! Allt tog knappt 10 minuter och själva behandling gick snabbt och gjorde inte riktigt så ont som jag hade trott. Rekommenderar starkt!
tatuering skorpion före
Före
tatuering skorpion efter
Efter

Snabb behandling

Jessica Sparve

Ett mycket gott helhetsintryck! Lätt att boka på nätet, gott om tider. Lätt att hitta dit, mycket nära Odenplan. Trevligt bemötande, fräscha lokaler, proffsig konsultation och snabb behandling.
tatuering arm före
Före
tatuering arm efter
Efter

Trevliga och kunniga

Joacim Björk Andersson

Var förbi och tog bort en del av min tatuering precis när kliniken var ny. Smidigt läge och fräscht. Trevliga och kunniga!
hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA