Om oss

Nordens enda specialistkliniker

Om oss

Nordens enda specialistkliniker

Rethink är Nordens främsta klinikkedja inom tatueringsborttagning. Sedan 2012 erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar för förändring eller borttagning av tatueringar.

Kvalitet och trygghet är grundläggande för oss, men våra kunder är mest nöjda med deras resultat. Vi tar hand om dig hela vägen.

Jennifer

Jennifer

Laserspecialist & certifierad hudterapeut

Jennifer har varit en del av vårt team och arbetat med tatueringsborttagning hos oss sedan 2021. Hon är en utbildad hudterapeut med en examen från Gildaskolan och har en omfattande erfarenhet från andra kliniker som specialiserar sig på avancerade hudbehandlingar.

Linda

Linda

Laserspecialist & certifierad hudterapeut

Linda är sedan 2005 certifierad hudterapeut och har under sin karriär arbetat med flera olika behandlingar, såsom IPL, Dermaroller och Diatermi. Hon har utfört avancerade hudvårdsbehandlingar och har bred erfarenhet inom hudvård. Linda har även varit en del av Oriflames expertpanel som hudvårdsexpert och har bidragit med sin kunskap inom området hudvård.

Adrian

Adrian

Laserspecialist & utbildad undersköterska

Adrian har en bakgrund som undersköterska och har även genomgått en gedigen laserutbildning. Med hans erfarenhet och utbildning kan vi försäkra att du kommer att känna dig trygg och väl omhändertagen under ditt besök hos oss.

Ulrika profilbild

Ulrika

Laserspecialist

Ulrika driver sedan mars 2021 kliniken i Östersund. Hon är certifierad laserterapeut med stor erfarenhet av att behandla tatueringar.
På Rethinks kliniker i Stockholm har hon även vidareutbildat sig inom laserteori och behandlingsutförande.

Mia

Mia

Laserspecialist & certifierad hudterapeut

Mia har en bred erfarenhet av olika behandlingar, inklusive dermapen (microneedling), IPL, Cryopen och klassiska ansiktsbehandlingar. Hon har varit auktoriserad hudterapeut sedan 2019 och är även certifierad laserterapeut. Som vår klinikansvariga i Malmö kan du vara trygg i att Mia kan hjälpa dig att bleka din tatuering på ett säkert sätt och uppnå en hud som är helt fri från både tatueringar och ärr.

Leo

Leo

Laserspecialist & grundare av Rethink

Leo grundade Rethink 2012 och har sedan dess utfört över 10,000 behandlingar. Han är certifierad i laserteori och driver just nu Rethink Malmö.

Tatueringsborttagningar utförs inte alltid av seriösa aktörer. Vi försöker därför göra ditt val av klinik enkelt:

Vårt löfte

  • Senaste lasertekniken
  • Utbildad personal
  • Trygga behandlingar

Din garanti

  • Gratis konsultation och uppföljning
  • Snabbare resultat
  • Färre behandlingar
AftonbladetTv4DI

Vanliga frågor