Laserborttagning av tatuering

Blogg

Är behandlingen smärtsamt?

Är behandlingen smärtsamt?

Tatueringsborttagning med laser är en estetisk process, relativt enkel, men ändå med vissa biverkningar. Medan vissa tatueringar är mycket vanliga och hanterbara finns det andra som är väldigt sällsynta och speciella.

Behandlingen att ta bort kommer att ta ett par sessioner innan dess att tatueringen framgångsrikt försvinner och huden återgår till sitt naturliga tillstånd. Själva förfarandet i hur detta går till är för många fortfarande ett mysterium och vi har förklarat ytterligare i tatueringsborttagning med laser.

Även om fler och fler människor vill ta bort sina tatueringar kan användande av laser vara skrämmande för många. En viktig fråga i detta och som många ställer är just - gör det ont?

Hur ont gör en laserbehandling?

Ja, borttagning med laser kan göra ont. Vissa kunder tycker under första behandlingen att det är mer smärtsamt än tatueras. Hudkänslighet är dock väldigt olika mellan människor och den individuella smärtan varierar också efter tatueringens storlek, färg och placering.

Varje person upplever därför inte samma smärta och upplevelsen kommer skilja sig mellan individer. Det är därför viktigt att inte generalisera och låta personer tro att borttagning med hjälp av laser bara är smärtsamt eftersom det finns sätt som gör behandling näst intill smärtfri.

Låt oss gå igenom vad du ka förvänta dig av oss när du genomgår en tatueringsborttagning med laser.

Vill du veta mer om hur du gör din tatueringsborttagning till en enkel och smärtfri process?

Skriv till oss i chatten!

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA