Blogg

Hur mycket kostar det att ta bort en tatuering?

Hur mycket kostar det att ta bort en tatuering?

Totalkostnad

Totalkostnaden för att ta bort en tatuering beror på storleken och hur många behandlingar som krävs. Våra priser börjar från 995 kr per behandling för de allra minsta tatueringarna, upp till 2795 kr för de största. Vill du ta bort en kosmetisk tatuering på ögonbrynen har vi ett fast pris på 1245 kr per behandling.

För storlekar som inte finns med i vår prislista (exempelvis om du har en sleeve eller ett flertal större motiv spridda på kroppen) så gäller individuell prissättning som bestäms under en konsultation.

Antal behandlingar

Vanligtvis behövs 8-12 behandlingar för tatueringar, men antalet kan variera beroende på faktorer som färg, djup, placering och ålder på tatueringen. Kosmetiska tatueringar tar mellan 3-6 behandlingar. Om du är nyfiken på vad det skulle kosta att ta bort din tatuering är du mer än välkommen att boka en konsultation hos oss. Vi kommer ge dig ett pris per behandling, samt en ungefärlig uppskattning av antalet behandlingar och erbjuder både paketpris och fast pris för dig som önskar det.

Paketpris och fast pris

För att sänka kostnaden kan du välja att köpa ett paket med tre eller sex behandlingar direkt. Det ger dig 10% respektive 20% rabatt. Om du önskar ett fast pris för din tatuering och en garanti på att den kommer att försvinna helt, har vi ett sådant erbjudande. Fråga gärna våra hudterapeuter om mer information gällande paketpris och fast pris under din konsultation.

Vi har även en hänvisningsrabatt som ger både båda dig och en vän 500 kr rabatt på era behandlingar. För att ta del av erbjudandet behöver din vän bara uppge ditt namn eller telefonnummer vid bokningstillfället. Varpå hen får 500 kr rabatt på sin första behandling, samtidigt som du får rabatt din nästa behandling.

Nästa steg
Är du nyfiken på vad det skulle kosta att ta bort din tatuering? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation, ett uppskattat antal behandlingar och ett individuellt priserbjudande baserat på din tatuering.

Välkommen,
Teamet på Rethink

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA