Blogg

Hur mycket kostar det att ta bort en tatuering?

Hur mycket kostar det att ta bort en tatuering?

Totalkostnaden för att bort en tatuering är baserat på storleken av tatueringen, samt hur många behandlingar man behöver.
Våra priser börjar från 995 kr per behandling för de allra minsta tatueringarna, och upp till 2795 kr för den största storlek. För storlekar som inte finns med i vår prislista (exempelvis om du har en sleeve eller ett flertal större motiv spridda på kroppen) så gäller individuell prissättning.

Antal behandlingar

Faktorer som sedan påverkar hur många behandlingar man behöver göra är bland annat färg, djup, placering och ålder på tatueringen.
Vanligtvis behöver man mellan 5-8 behandlingar, men det kan också vara fler eller färre beroende på hur tatueringen ser ut. Om du är nyfiken på vad det skulle kosta att ta bort din tatuering är du mer än välkommen att boka en konsultation hos oss. Vi kommer ge dig ett pris per behandling, samt en ungefärlig uppskattning av antalet behandlingar och därmed även den totala kostnaden.

Vill man ta bort en kosmetisk tatuering på ögonbrynen har vi ett fast pris på 1245 kronor per behandling.
Då dessa tatueringar oftast sitter lite ytligare i huden krävs det färre behandlingar, vanligtvis mellan 2–5 behandlingar.

Sänka kostnaden

För att få ner kostnaden en aning kan man välja att köpa ett paket med fem behandlingar direkt. Det ger en rabatt på 20%.
Fråga gärna våra hudterapeuter om mer information gällande paketpris under din konsultation.

Vi har även en hänvisningsrabatt som ger både båda dig och en vän 500 kr rabatt på era behandlingar.
För att ta del av erbjudandet behöver din vän bara uppge ditt namn eller telefonnummer vid bokningstillfället. Varpå hen får 500 kr rabatt på sin första behandling, samtidigt som du får rabatt din nästa behandling.

Det går att se alla våra priser på vår prislista.

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA