Hur ser tatueringen ut mellan behandlingarna?

Blogg

Hur ser tatueringen ut mellan behandlingarna?

Hur ser tatueringen ut mellan behandlingarna?

Hur snabbt en tatuering bleknar är väldigt individuellt och resultatet efter varje behandling är inte linjärt. Med det menar vi att om man exempelvis behöver 10 behandlingar, så kan man inte förvänta sig att tatueringen bleknar med 10% varje gång. Hur snabbt man ser resultat varierar beroende på mängden bläck, färgen och ålder på tatueringen.

För två personer med identiska tatueringar kan det vara variera hur mycket av tatueringen som blekts efter exempelvis 5 behandlingar. Vissa personer ser tydligt resultat redan efter den första behandlingen, medan andra märker att tatueringen bleknat först efter den tredje behandlingen.
Det kan dessutom variera när man upplever den största skillnaden. Till exempel kan en person uppfatta att tatueringen har bleknat med 30% efter fyra behandlingar, medan efter den femte behandlingen så ser tatueringen ut att ha bleknat med 60%.

Här nedan kan du se två exempel på hur en tatuering kan se ut efter tre behandlingar.

Bilder vid konsultationen

Eftersom det krävs en väntetid på 12 veckor mellan varje behandling är det möjligt att man blir "blind" för förändringarna. När man ser tatueringen varje dag och vänjer sig vid hur den ser ut, kan man inte alltid uppfatta hur mycket den faktiskt har bleknat.

Därför tar vi bilder under konsultationen för att du enkelt ska kunna jämföra och uppskatta skillnaden sedan du påbörjade borttagningen.

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA