Konsultation för tatueringsborttagning

Blogg

Kan jag göra en behandling i samband med konsultationen?

Kan jag göra en behandling i samband med konsultationen?

Vi rekommenderar alltid att man genomför en provbehandling innan själva borttagningen påbörjas. Detta görs för att säkerställa att du inte får några allergiska reaktioner (som exempelvis stora blåsor eller mer svullnad än vanligt) när bläcket frigörs i kroppen. Men om du önskar och om du har en tatuering som är mindre än 10x10 cm, kan vi utföra behandlingen direkt utan att behöva göra en provbehandling.

Om din tatuering är större än 10x10 cm kommer vi dock att behöva genomföra en provbehandling innan du kan påbörja behandlingen.

Konsultationen

Vid konsultationen kommer du att få prata med en av våra laserspecialister, som kommer att besvara alla dina frågor och tankar om borttagningen. Du kommer även att få en uppskattning av antalet behandlingar som kommer behövas, samt ett pris per behandling. Vi kommer att gå igenom hur vi lägger upp behandlingar, vilken väntetid vi rekommenderar mellan behandlingarna och ge dig information om eftervården. Du kommer att få svara på några frågor om din tatuering, till exempel hur länge du har haft den och om det finns vitt bläck eller om det är en cover-up.
Det är samma person som du träffar under din konsultation som kommer att behandla dig.

Om du är osäker på hur du vill göra eller har frågor kring konsultationen/behandlingen kan du boka en digital konsultat hos en av våra laserspecialister eller chatta med oss direkt här på sidan (tryck på den rosa knappen nere i hörnet för att starta en konversation).

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA