Stjärna som tas bort med hjälp av laser

Blogg

Laserbehandling innan cover up tatuering

Laserbehandling innan cover up tatuering

Många kanske tror att laserbehandlingar på tatueringar endast är för de som inte gillar sin tatuering och vill ta bort den helt. Men sanningen är att de kanske istället älskar tatueringar och vill göra en ny ovanpå deras gamla - en cover up. 

En vanlig anledning att göra laserbehandling på tatueringar är för att bleka en äldre tatuering för att kunna förbereda för en ny och bättre tatuering. 

Om du har en äldre tatuering och funderar på att göra en cover up, är det värt att tänka ett extra varv på tatueringsborttagning innan. Cover ups är komplexa och för en tatuerare så blir det en extra utmaning att matcha ett motiv med ett annat. Områden där du kanske önskar väldigt ljus färg är inte möjligt om det ligger en svart färg där sedan innan.

Många tatueringar är för mörka (svart eller blått bläck) för att täcka över och i sådana fall behövs den gamla tatueringen blekas med hjälp av laser innan en ny tatuering kan göras.

Antalet behandlingar styrs efter hur gammal din gamla tatuering är och vilka färger som du önskar ha i ditt nya motiv. Generellt så behöver du inte göra lika många gånger som om du hade velat ta bort hela tatueringen. Så om ditt mål är att göra en cover up över en gammal tatuering så kommer behandlingarna att bli färre. Våra laserspecialister ger dig alltid ett prisförslag och antal behandlingar som krävs när du bokar en konsultation.

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA