Bild från klink

Blogg

10 anledningar att välja Rethink

10 anledningar att välja Rethink

Att välja rätt tatueringsborttagningsklinik kan vara en utmaning. Här är 10 anledningar till varför du bör välja Rethink för din tatueringsborttagningsbehandling:

1. Erfarenhet

Rethink har med våra +10 år längst erfarenhet av att ta bort tatueringar. Vi har behandlat tio-tusentals kunder och lär oss av varje person som besöker oss. Det finns få om ens några tatueringar vi aldrig sett eller behandlat.

2. Professionella

Vårt team av tatueringsborttagningsspecialister är utbildade och erfarna. Vi använder de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna för att ge dig de bästa resultaten. Vi är alla certifierade hud- eller laserterapeuter.


3. Personlig service

Vi förstår att varje kund har sina egna unika behov och önskemål. Vi arbetar därför med varje kund individuellt för att säkerställa att vi uppnår de bästa resultaten. Dels genom konsultation men även med personliga råd för eftervården.


4. Lokalbedövning

Vi hjälper dig att hitta rätt lokalbedövning hos apoteken för att minska smärtan under behandlingen om du upplever att det är något du behöver.

5. Vår laserteknik

Vi använder den senaste och mest avancerade lasertekniken för att ta bort tatueringar. Detta ger bättre resultat och minskar risken för ärrbildning. Många andra kliniker tummar på deras laser då det är den största kostnaden vid uppstart av kliniken.

6. Snabba resultat

Med vår avancerade laserteknik kan vi ta bort tatueringar snabbt och effektivt. Du kan se resultat redan efter en behandling.

7. Säkerhet

Rethink tar säkerhet och standarder på högst allvar. Vi använder endast säkra och testade metoder för att ta bort tatueringar. Vi har alltid varit försäkrade för eventuella risker och komplikationer skulle de uppstå vid framtida behandlingar.


8. Flexibilitet

Vi är flexibla och kan arbeta med dig för att hitta det bästa behandlingsalternativet som passar dina behov och önskemål. Det är alltid möjligt att boka om- eller av tider och vi hjälper alla kunder att hitta till andra bra kliniker om man flyttar eller har problem att komma till någon av våra kliniker.


9. Konkurrenskraftiga priser

Rethink erbjuder trots laserteknik med högre pris konkurrenskraftiga priser för våra våra kunder. Vi är övertygade om att du inte kommer att hitta bättre priser för liknande laserteknik hos andra aktörer.

10. Tillgänglighet

Vi är tillgängliga för dig när du behöver oss. Vi erbjuder enkel och snabb bokning av behandlingar. Har alltid chatt och telefon tillgängligt och möjliggör för video-konsultation direkt på hemsidan vid frågor, behov eller komplikationer efter behandlingar.

Kontakta oss idag för att boka din första behandling.

hero-pattern

Prata med oss i chatten?

Bild till CTA